Agility amb Gos d’Atura Català a la Festa dels Súpers 2017

Gamba des lluçanès - Gos d'Atura Català - agility - fira de sant martirià de banyoles - 2016

El cap de setmana del 21 i 22 d’octubre de 2017 vam ser a la Festa dels Súpers, la festa infantil més gran d’Europa que cada any organitza TV3, la Televisió de Catalunya, a Montjuïc, Barcelona.

Com cada any, hi vam fer una exhibició d’Agility amb Gos d’Atura Català pels nens i nenes, i les seves famílies. L’activitat estava organitzada pel Club del Gos d’Atura Català.

Nosaltres hi vam participar amb la Dalla i la Cendra. A més a més, també hi van participar alguns gossos nascuts a casa, la jove Tàlia des Lluçanès, portada per l’Alèxia, presentadora infantil. La “Greta” Zloty des Lluçanès, de la Montse, l’àvia de l’Alèxia. I d’en Xavi Guillén la Gueta des Lluçanès i en “Dalí” Pla des Lluçanès .

Ens ho vam passar d’allò més bé! I a més a més vam fer difusió d’una de les facetes que pot fer la nostra estimada raça canina autòctona, el Gos d’Atura Català! I és que l’agility requereix moltes virtuts d’obediència, agilitat, comportament, vincle amb el guia… Que la nostra raça compleix amb escreix!

agility amb gos d'atura català a la festa dels súpers de tv3

agility amb gos d’atura català a la festa dels súpers de tv3

Share

Recommended Posts

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *