AVUI FEM 15, 20 i 25 ANYS!!

Auca d'Espinavessa - quadre - Gos d'Atura Català

Volíem compartir amb vosaltres que avui, dia 3 de maig de 2018 fa 15 anys que va néixer la nostra primera cadellada de Gos d’Atura Català! Fills de l’Auca i d’en Jep.

La cadellada on va néixer l’Alella de Graselles, la besàvia de la Gamba des Lluçanès!

Alella de Graselles – Gos d’Atura Català

A més a més, enguany també fa 20 anys que va néixer i vam adquirir la nostra primera gossa d’atura català amb pedigrí, l’Auca d’Espinavessa!

Auca d'Espinavessa - quadre - Gos d'Atura Català

Auca d’Espinavessa – Gos d’Atura Català – nascuda el gener del 1998

L’Auca vigilant les vaques des de la pala posterior del tractor

 

Gamba des Lluçanès - Gos d'Atura Català - butaca

Gamba des Lluçanès – la rebesneta de l’Auca – nascuda el juny de 2013

 

I, finalment, enguany en fa 25 de la nostra primera gossa d’atura (sense papers), la Tura! Una gossa 100% de treball per les vaques:

l’Àngel, la Tura (Gos d’Atura Català), la Laita i la Tuca (Pastor Alemany)

Contents d’haver arribat fins aquí, i satisfets de mantenir la mateixa il·lusió amb la que vam començar, amb l’objectiu de fer cria i difusió de la nostra raça canina autòctona, el Gos d’Atura Català. I intentar aprofitar totes les possibilitats que aquesta nostra raça súper polivalent ens ofereix.

Per això, en aquests 15 anys no només hem criat el Gos d’Atura Català, sinó que a través de la nostra raça hem fet agility, hem tastat el canicross, hem fet obediència i ensinistrament, hem estudiat un màster d’etologia clínica aplicada a gossos i a gats, diversos cursos i diplomes d’educació canina que ens han permès dedicar-nos-hi professionalment, així com també la canoteràpia…

A més a més del no pas poc important, la companyia i carinyo que ens han donat, i ens hem donat mútuament amb tots els gossos que tenim, i hem tingut, durant tots aquests anys! Doncs en un dia com avui, mirem enrere i pensem amb l’Auca, en Jep, l’Alella, l’Engruna… Tots aquests gossos que ens han marcat, que han sigut la base de la generació de gossos d’atura català que tenim ara mateix, i que viuen en el nostre record, i en els seus descendents.

Tot plegat, es pot dir que el Gos d’Atura Català m’ha aportat tant, i ha influït tant en mi, que no seria la mateixa persona sense haver compartit molts anys de la meva vida, més de la meitat! amb aquesta raça. No només això, sinó que penso que el Gos d’Atura Català ha estat la primera pedra que m’ha permès fer de la meva feina, el meu ofici. Tot un privilegi!

Moltes gràcies Gos d’Atura Català, per molts anys més podem continuar junts i endavant!

Share

Comments

  1. Si voleu saber més sobre com vam començar amb el Gos d’Atura Català us recomano visitar aquesta pàgina: http://www.gosllucanes.com/com-ho-fem/#1444833917109-3365e6a5-4709

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *