Concurs de gossos d’atura català a Campllong 2019

Àngel i Sínia - ovelles Campllong 2019 - Gos d'Atura Català

El passat cap de setmana del 27 i 28 d’abril 2019 vam ser a Campllong (Gironès) a les activitats que hi organitzava el Club del Gos d’Atura Català entorn el treball d’aquesta raça amb ovelles. En la que hi van participar companys que venien de Bèlgica i de França, i que treballen amb Gos d’Atura Català. Una prova molt internacional!

El dissabte a la tarda hi havia una jornada formativa i test d’aptituds. I el diumenge el concurs de gossos d’atura català amb ovella ripollesa.

Nosaltres hi vam participar amb la Sínia des Lluçanès. Va ser la nostra cinquena vegada en públic, i tot i que ens queda molt per millorar, cada vegada ho anem fent una mica millor. Aquí us adjuntem el vídeo de la Sínia, que fou escollida la gossa morfològicament més típica dels 9 gossos d’atura català que hi van participar. Aquí us adjuntem el vídeo:

També hi va participar una altra gossa nascuda a casa, la “Pastora” Gresca des Lluçanès, d’en Joan de Metó. Germana de la Ch. Gamba des Lluçanès. La pastora ja va guanyar la prova de Campllong de fa dos anys enrere i en aquesta ocasió va quedar 3a classificada.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *