La Dènia supera amb èxit les proves de comportament i obediència per ser una gossa d’assistència R.E.A.D.

Aquest cap de setmana hem estat a Madrid (Espanya) amb la Dènia de Graselles per passar un exhastiu examen de comportament i obediència per esdevenir un gos de teràpia per nens i nenes amb problemes de lectura i/o trastorns relacionats.

Gos d'Atura Català

Gos d’Atura Català – Dènia

La Dènia ha deixat meravellat als examinadors i l’han elogiat repetidament. La qual cosa fa que estiguem molt contents i orgullosos de la Dènia, dels nostres gossos (la Dènia és filla de la nostra quarta cadellada, el maig del 2006) i del Gos d’Atura Català!

L’objectiu de l’examen és perquè la Dènia formi equip amb l’Àngel Casellas per ajudar a nens i nenes amb problemes de lectura, en un programa que va néixer als estats units ja fa 15 anys i és anomenat R.E.A.D.  (Read Education Assistent Dogs Program). 

Share

Comments

  1. […] També els hi va interessar molt el projecte R.E.A.D. en el que la Dènia ja va passar l’examen de comportament i obediència […]

  2. […] a dir la Dènia és una gossa contrastada que per exemple va aprovar el rigurós examen de comportament i obediència per ser una gossa R.E.A.D.  i que ha participat diverses vegades amb activitats amb nens, així com teràpia per gossos […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *