La Murla des Lluçanès i en Jesús, guanyadors del Concurs de Ramat de Campllong’13

Amb un ramat no gens fàcil, la Murla des Lluçanès, germana de la Malla des Lluçanès, i el seu amo i amic Jesús, pastor d’Agres (el Comtat) País Valencià, van guanyar el Concurs de Ramat de Campllong 2013! I des d’aquí el volem felicitar! Perquè el mèrit és sobretot de la motivació, dedicació, mètode i coneixements d’en Jesús.

A més a més, la Murla des Lluçanès també va guanyar el premi del gos més típic dels 7 gossos d’atura que van participar al Concurs de Ramat!

També hi va participar un altre gos nascut a casa, en Tet des Lluçanès, fill de la Malla i d’en Balí, i per tant, nebot de la mateixa Murla.

En Tet és propietari d’en Toni Badia, pastor de Sant Martí d’Albars (Lluçanès) i era el primer cop que participava en un concurs de ramat.

En definitiva doncs, estem molt orgullosos que els gossos des Lluçanès, a més a més de ser excel·lents gossos de companyia, també mantinguin l’instint pel treball.

Finalment volem agrair a en Juli i a en Toni per participar i fer més gran, ric i variat el Concurs de Ramat de Campllong. Fins l’any que ve!

Video de la Murla des Lluçanès, i en Jesús, al Concurs de Ramat de Campllong’13

Share

Comments

  1. […] La prova va anar molt bé, tot i que enguany, per circumstàncies diverses només hi havien 3 pastors. L’any passat, n’hi van haver 7, i vam estar molt contents perquè dos d’ells, eren gossos des Lluçanès. I a més a més, la Murla i en Jesús van ser els guanyadors del Concurs. […]

  2. […] i que a vegades encara es despista, ho comença a fer bé! I d’altra banda és neboda de la Murla des Lluçanès, una gossa de treball que a mans de l’amic Jesús, treballa molt i molt bé! Per tant, no […]

  3. […] a dir que la Murla també participa a concursos de pastoreig, i amb èxit. Ja que va ser guanyadora del concurs de ramat amb Gos d’Atura Català de Campllong, els anys 2013 (on també va ser la millor gossa morfològicament parlant) i […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *