Resultats a la 88 Exposició Canina Internacional de Barcelona

Duna des Lluçanès. Millor Cadell de Gos d'Atura Català i de tot el Grup 1 de races de pastor a l'Exposició Internacional de Martorell 2019 Foto: FBK de la Unió Cinòfila de Catalunya

Aquest cap de setmana vam ser a Martorell (Baix Llobregat) a l’Exposició Canina de Barcelona. Organitzat per la Unió Cinòfila de Catalunya.

El dissabte hi havia la XXIV Exposició Nacional, que a més a més el Club del Gos d’Atura Català la va fer Especial de raça ja que la jutjava en Vicenç Gascó, que és un bon coneixedor del Gos d’Atura Català i un dels jutges recomanats pel Club.

I el diumenge hi havia la 88 Exposició Internacional. El Gos d’Atura Català era jutjat per Antonio Rojo.

Tant el dissabte com diumenge nosaltres hi vam participar amb:

La Duna des Lluçanès (Hom des Lluçanès x Sínia des Lluçanès) que tots dos dies fou Molt Prometedora 1era, i a més a més, Millor Cadell de Gos d’Atura Català de l’Exposició. I no només això, sinó que el diumenge esdevingué Millor Cadell del Grup 1, races de pastor! Tot plegat també suposa 2 punts pel Campionat de Catalunya jove. I un pas més per intentar esdevenir Jove Campiona del Club del Gos d’Atura Català. Per tant, molt contents. Oimés tenint en compte que participava amb dues gossetes també molt típiques a la seva categoria.

Duna des Lluçanès. Millor Cadell de Gos d'Atura Català i de tot el Grup 1 de races de pastor a l'Exposició Internacional de Martorell 2019 Foto: FBK de la Unió Cinòfila de Catalunya
Duna des Lluçanès. Millor Cadell de Gos d’Atura Català i de tot el Grup 1 de races de pastor a la 88 Exposició Internacional de Martorell 2019 Foto: FBK de la Unió Cinòfila de Catalunya

En “Drac” Ui des Lluçanès. Tant el dissabte com el diumenge fou Excel·lent 1er de la categoria de Classe Oberta Mascles, i CAC.

La Guixa des Lluçanès fou Excel·lent 1era a Classe Veterans Femelles, i Millor Veterà de Gos d’Atura Català.

I la Gamba des Lluçanès. Una gossa que enamora quasi a tothom, però dissabte quedà Excel·lent 4arta a Classe Oberta femelles. I el diumenge excel·lent 3era. No és la posició que jo l’hagués posat, especialment el dissabte, però sigui com sigui puc assegurar que no canvio la Gamba per ningú!

I també vull felicitar a en Xavi Guillén propietari de la Boira (“Dalí” Pla des Lluçanès x Isabel) i a la seva criadora, Maela Granziero. Doncs la Boira va ser la Millor Femella de Gos d’Atura Català i CAC el dissabte. I excel·lent 2a (per davant de la Gamba) i reserva de CAC el diumenge.

Per tant, estic molt satisfet dels resultats dels nostres gossos durant el cap de setmana de Martorell, doncs 3 dels 4 gossos amb els que hi vam participar van ser guanyadors de les seves categories; tant el dissabte amb Vicenç Gascó, com el diumenge amb Antonio Rojo. I això tenint en compte que la qualitat general dels gossos que hi van participar era excel·lent i que la quantitat també. Doncs tant el dissabte com el diumenge el Gos d’Atura Català fou la més nombrosa de totes les races canines de l’Exposició! Una bona notícia per la nostra raça autòctona!

Share

Recommended Posts

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *