Resultats dels nostres gossos d’atura català a Saragossa

Hom des Lluçanès - Gos d'Atura Català

El passat dissabte, dia 3 de febrer 2018, vam ser a Saragossa (Espanya) en motiu de l’Exposició Nacional de la ciutat i sobretot perquè el Club del Gos d’Atura Català hi organitzava un Concurs Morfològic de Gos d’Atura Català.

El dissabte el matí, dia de l’Exposició Nacional organitzada per la Societat Canina d’Aragó, en el que el jutge era en Daniel Llorens, hi vam participar amb 4 gossos d’atura català. L’Ui des Lluçanès a Classe Oberta Mascles, la “Cendra” Deja-Vu de Bellagosca a Classe Oberta Femelles, i la Guixa des Lluçanès i la Malla des Lluçanès a Classe Veterans Femelles.

I estem molt contents perquè l’Ui va aconseguir el CAC (Certificat d’Aptitud de Campionat) i fou el Millor de Raça de Gos d’Atura Català!

“Drac” Ui des Lluçanès – Gos d’Atura Català
Font de la imatge: web del Club del Gos d’Atura Català

A més a més la Malla va ser la Millor Veterana, la 2a fou la Guixa.

I la Cendra quedà en una digna 2a posició a Classe Oberta Femelles i Reserva de CAC

Com dèiem més amunt, a la tarda, el Club del Gos d’Atura Català organitzava un concurs morfològic d’aquesta raça en el que hi van participar una vintena de gossos d’atura català. El jutge fou Ricardo Mancebo.

Nosaltres hi vam participar amb un grapat de gossos, i els resultats a destacar van ser:

Hom des Lluçanès - Gos d'Atura Català

Hom des Lluçanès – Gos d’Atura Català

Més enllà dels resultats dels quals n’estem satisfets, estem molt contents per la jornada de bona companyia, companyerisme, alegria i germanor que hi va haver entre tots els participants. I la destacadíssima tasca de difusió de la raça que entre tots i totes vam fer al paraigües del Club del Gos d’Atura Català.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *