Resultats dels nostres gossos a l’Exposició Canina de Martorell 2018

"Cendra" Déja-vu de Bellagosca - Gos d'Atura Català

El cap de setmana del 20 i 21 de gener 2018 es va celebrar, a Martorell (Baix Llobregat), l’Exposició Canina organitzada per la Unió Cinòfila de Catalunya.

El dissabte s’hi celebrava la XXIII Exposició Nacional, puntuable pel Campionat de Catalunya i de l’Estat espanyol. Nosaltres hi vam participar amb 3 gossos d’atura català amb els següents resultats segons el jutge basc Martin Baskaran:

  • Ui des Lluçanès: va ser Excel·lent 1er a Classe Intermitja mascles i Reserva de CAC (Certificat d’Aptitut de Campionat).

“Drac” Ui des Lluçanès – Gos d’Atura Català
Font de la imatge: web del Club del Gos d’Atura Català

I el diumenge s’hi celebrava la 87a Exposició Internacional, puntuable pel Campionat de Catalunya, de l’Estat espanyol, i punt internacional del CACIB (Certificat d’Aptitud de Campionat Internacional), hi vam tornar a participar amb els mateixos gossos, i els resultats, segon el jutge espanyol José Vidal Montero, encara van ser millors:

  • L’Ui des Lluçanès: hi va tornar a fer el mateix resultat: Excel·lent 1er a Classe Intermitja Mascles i Reserva de CAC però sumant-hi la Reserva de CACIB.
  • L’Eska de Gosleydan va tornar a ser Excel·lent 1er a Classe Intermitja Femelles, i a més a més aconseguí la Reserva de CAC i de CACIB!
Eska de Gosleydan - gos d'atura català

Eska de Gosleydan – gos d’atura català

  • I la “Cendra” Déja-Vu de Bellagosca hi aconseguí quedar 1era classificada a Classe Oberta Femelles, i a més a més aconseguí el CAC i el CACIB. Esdevenint així la millor femella de Gos d’Atura Català.
"Cendra" Déja-vu de Bellagosca - Gos d'Atura Català

“Cendra” Déja-vu de Bellagosca – Gos d’Atura Català

I ens quedem amb aquesta frase: “tens molt bons gossos!“, aquest va ser el comentari que el jutge es va transmetre a l’acabar el torn del Gos d’Atura Català a l’Exposició Internacional.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *