Resultats de l’Exhibició d’Agility de Vic

agility gos datura catala vic 2016

El passat dissabte a la tarda del dia 13 de febrer’16, vam ser a la Plaça Major de Vic, convidats pels Tonis de Vic fer una activitat canina en el marc de la Festa. Així que des del Club del Gos d’Atura Català s’ha organitzat un Campionat d’Agility per incentivar aquest esport en la nostra súper polivalent raça, ja que és una activitat que també fa molt bé.

I la primera prova d’aquest campionat fou, precisament, aquesta del dia 13/2/16, a Vic.

Podreu veure més informació sobre el Campionat d’Agility aquí: http://gosdaturacatala.cat/campionat-agility/ Properament també hi podreu veure el resum de tota l’exhibició en aquest mateix enllaç al web del Club del Gos d’Atura Català

Mentrestant us adjuntem els resultats d’aquesta prova en la que hi havia dues categories: debutants (aficionats) i competició.

A la categoria de competició:

  • Els guanyadors van ser en Llamp i la Ufe Zapater, que competeixen a grau 2, i que realment ho van fer molt bé! Des d’aquí els volem felicitar.

  • La segona classificada va ser la Gueta des Lluçanès i en Xavi. Que van fer la pista a un ritme moderat, però molt segur. També moltes felicitats!


A la categoria de debutants:

  • El guanyador va ser el mateix Llamp, però aquí guiat per en Marcos Dacosta, fill de la Ufe, com a guia juvenil.

  • La segona classificada va ser la “Greta” Zloty des Lluçanès i la Montse Bayarri. La Greta tenia molta mandra, però igualment va fer el circuit prou bé. A més a més, la Greta va rebre el trofeu com a Gos d’Atura Català morfològicament més típic.

  • Els tercers i quarts classificats van ser en Ramon amb les seves dues gosses Perri (Gos d’Atura Català de Pèl Curt “Cerdà”) i la Bruna. Alumnes del Club d’Agility Lluçanès.

Estem molt contents per la participació que hi va haver, pel moltíssim públic que ens va venir a veure, i perquè és una manera de començar amb molt bon peu el Campionat d’Agility del Club del Gos d’Atura Català, i així incentivar i fer difusió de la nostra raça i d’aquest esport d’equip que és l’agility.

agility gos datura catala vic 2016

agility gos datura catala vic 2016

Impacients per la propera prova, prevista pel 3 d’abril 2016 a Campllong (Gironès), en el marc de la Fira de Campllong, en la que hi esperem saltant, com a mínim 3 o 4 més gossos d’atura català que no van poder venir a Vic.

Share

Comments

  1. […] La seva mestressa, la Montse, ens ha enviat aquestes dues fotos, on fa tota la cara de sentir-se orgullosa dels trofeus aconseguits a l’Exhibició d’Agility de Vic 2016. […]

  2. […] seguidament, hi vam fer la segona prova puntuable pel Campionat d’Agility del Club del Gos d’Atura […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *