Resum del cap de la Festa del Club del Gos d’Atura Català a Banyoles (2/2)

Gamba des lluçanès - Gos d'Atura Català - agility - fira de sant martirià de banyoles - 2016

I el diumenge, dia 20 de novembre 2016, també dins del marc de la Fira de Bestiar Autòcton de Sant Martirià, a Banyoles (Pla de l’Estany), i per acabar de complementar la Festa del Gos d’Atura Català, el Club d’aquesta raça hi organitzava també una exhibició d’agility puntuable pel Campionat d’agility del Club del Gos d’Atura Català. De fet, la primera exhibició puntuable pel Campionat 2016 / 17.

Amb un públic súper nombrós i encuriosit, vam fer difusió del Gos d’Atura Català fent agility.

A més a més estem molt contents, perquè fa tot just un any, érem 4 gats, i el diumenge ja vam ser 10 gossos d’atura català saltant, i a més a més, cada vegada amb més nivell! I a part, gossos d’atura català morfològicament molt típics!

El resultat és el de menys, però igualment ens sentim orgullosos que els 3 primers classificats a la categoria d’aficionats fossin la Montse i la “Greta” Zloty des Lluçanès, en Ramonot i la Perri (Gos d’Atura Català de Pèl Curt, àlies “Cerdà”), i un servidor amb la Gamba des Lluçanès. Val a dir que la Montse i en Ramonot van començar a saltar al Club d’Agility Lluçanès.

I a la categoria de competició, la millor va tornar a ser la Ufe i en Llamp. En segon lloc la Maria Lluïsa i la Dana. I en tercer lloc en Rafa i la Llúvia, que debutaven en una prova del Campionat del Club del Gos d’Atura Català.. Tots 3 gossos amb un nivell realment de competició!

Finalment, el Gos d’Atura Català més típic segons la participació del jutge especialista Agustí Tonietti, foren la Gamba des Lluçanès, en les femelles, i en “Dalí” Pla des Lluçanès, en els mascles

Gamba des lluçanès - Gos d'Atura Català - agility - fira de sant martirià de banyoles - 2016

Gamba des lluçanès – Gos d’Atura Català – agility – fira de sant martirià de banyoles – 2016 – FOTO: UFE ZAPATER

També es va aprofitar per lliurar els trofeus dels guanyadors del Campionat del Club del Gos d’Atura Català de la temporada 2016:

En la categoria de competició:

  1. La Ufe i en Llamp
  2. l’Àngel i la Dalla de St. Fost
  3. en Xavi i en “Dalí” Pla des Lluçanès

En la categoria d’aficionats:

  1. La Montze i la “Greta” Zloty des Lluçanès
  2. En Ramonot i la Bruna
  3. En Ramonot i la Perri

 

 

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *