Resum de les jornades de socialització de cadells a Terranovacnc 60

Jornades de socialització de cadells a la botiga Terranova de Vic - 2018

Aquest començament del 2018 hem fet 4 jornades de socialització per cadells amb els amics de la botiga Terranovacnc 60 de Vic, en David i la Lídia, dues persones encantadores i amb molta empenta i alhora humanitat!

Vam fer diversos exercicis en pro la socialització per cadells de races diverses. Passar per diferents textures, túnels, superar obstacles, treballar la tolerància a la frustració, el contacte amb persones diverses, corretja, com donar premis, indicacions d’ensinistramnt bàsic, consells d’educació bàsica, etc.

Ens ho hem passat molt bé, i em sembla que els usuaris de les jornades es van quedar amb ganes de més activitats…. De fet, si tot va bé, en farem properament…

Aquí us enganxo aquí el que van publicar al seu Facebook (https://www.facebook.com/Terranovacnc60/) en David i la Lídia de la botiga Terranova de Vic:

“Aquest dimarts vam fer la 4a i última sessió del curs de socialització de cadells. 🐕💚

Ha estat genial compartir-lo i conèixer aquests peluts tan mossegables! Gràcies per formar part de la nostra família. 🙂 I gràcies a l’Àngel Casellasde Gosllucanes.com, millor acompanyant i guia, impossible!

Ja estem començant a pensar nous tallers i projectes i volem comptar amb vosaltres: feu-nos arribar les vostres inquietuds perquè pensem activitats que us siguin interessants! 💡🐶

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *