Xerrada Viure i conviure Terranova de Vic

Xerrada Viure i conviure Terranova de Vic

El passat divendres, dia 10 de maig 2019 vam ser a la botiga Terranova CNC 60, al C/ Eix 11 de setembre de la capital d’Osona, a Vic, per fer-hi una xerrada sobre “Viure i conviure” amb els nostres gossos.

Van assistir-hi una bona colla de persones interessades en com millorar la convivència amb els seus gossos i conèixer-los millor.

Per entendre millor les seves necessitats com a espècie, vam parlar de l’orígen dels gossos, el llop i la selecció i domesticació següent que va donar a lloc l’aparició del gos.

Després vam parlar dels problemes de conducta més freqüents: agressivitat, eliminació inadequada, mals hàbits, destrosses, excés de lladrucs, pors… Com prevenir-los, i sobretot com reconduir-los o solucionar-los.

La gent va ser molt participativa, tant, que la xerrada va durar dues hores i mitja! I ho vam deixar perquè ja era hora d’anar a sopar, que sinó encara podríem haver-hi estat més estona parlant del comportament dels gossos.

Per acabar us volia parlar de la Lidia i en David els propietaris de la botiga Terranova de Vic. La passió que hi posen és espectacular. I no només es queden en el terreny de la compra-venda, sinó que van molt més enllà. Formació, dinamització del barri, sempre estan a l’última, i s’ha de dir que en saben molt. Vull dir que la propera xerrada, la poden fer ells millor que jo. Doncs en algunes ocasions van participar de la xerrada, i es van explicar amb criteri i claredat. En definitiva, explicar-vos que em trec el barret per ells dos. Enhorabona per ser com sou!

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *