Xerrada Viure i conviure Terranova de Vic

Xerrada Viure i conviure Terranova de Vic

El passat divendres, dia 10 de maig 2019 vam ser a la botiga Terranova CNC 60, al C/ Eix 11 de setembre de la capital d’Osona, a Vic, per fer-hi una xerrada sobre “Viure i conviure” amb els nostres gossos.

Van assistir-hi una bona colla de persones interessades en com millorar la convivència amb els seus gossos i conèixer-los millor.

Per entendre millor les seves necessitats com a espècie, vam parlar de l’orígen dels gossos, el llop i la selecció i domesticació següent que va donar a lloc l’aparició del gos.

Després vam parlar dels problemes de conducta més freqüents: agressivitat, eliminació inadequada, mals hàbits, destrosses, excés de lladrucs, pors… Com prevenir-los, i sobretot com reconduir-los o solucionar-los.

La gent va ser molt participativa, tant, que la xerrada va durar dues hores i mitja! I ho vam deixar perquè ja era hora d’anar a sopar, que sinó encara podríem haver-hi estat més estona parlant del comportament dels gossos.

Per acabar us volia parlar de la Lidia i en David els propietaris de la botiga Terranova de Vic. La passió que hi posen és espectacular. I no només es queden en el terreny de la compra-venda, sinó que van molt més enllà. Formació, dinamització del barri, sempre estan a l’última, i s’ha de dir que en saben molt. Vull dir que la propera xerrada, la poden fer ells millor que jo. Doncs en algunes ocasions van participar de la xerrada, i es van explicar amb criteri i claredat. En definitiva, explicar-vos que em trec el barret per ells dos. Enhorabona per ser com sou!

Share

Comments

  1. Àngel! Acabem de veure aquesta publicació, quina emoció i quin greu no haver-la vist abans! Per algun motiu ens va passar per alt!
    La veritat és que sempre que tenim la possibilitat de fer coses amb tu, sabem que és sinònim d’èxit! És un privilegi comptar amb tu i, tot i que agraïm molt les teves paraules, seguirem aprenent al teu costat i gaudint del teu saber fer. GRÀCIES per confiar en nosaltres des del principi. Una abraçada i fins les festes!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *