Acabat el curs “Animal Behaviour and Welfare”

Salat des Lluçanès - Gos d'Atura Català

Ja fa més de 10 anys que vaig acabar el Màster d’Etologia Clínia Aplicada a Gossos i Gats de la Universitat Autònoma de Barcelona. I des de llavors he procurat no només recolzar-me en l’experiència que s’adquireix en el dia a dia, sinó a més a més anar-me formant cada vegada més i reciclar els meus coneixements per estar al dia. Així doncs procuro estar al cas dels nous estudis que van sortint, alguns dels quals els he publicat en aquest mateix web. I a més a més he anat fent cursos, masterclass i fins i tot he assistit al Congrés Internacional de Veterinària de Barcelona.

A més a més fa tres anys vaig fer el curs online “Dog Emotion and Cognition” de la Universitat de Duke (EUA) i el vaig trobar molt interessant. L’any passat en vaig fer un on-line de la Universitat d’Edinburgh (Escòcia) anomenat “The Truth about Cats and Dogs”. I enguany he acabat un altre curs (MOOC) també de la Universitat d’Edinburgh sobre el comportament i benestar animal.

És un curs lligat amb el que vaig fer l’any passat, però no només centrat en gossos i gats, sinó també en animals “productius”, vaques, porcs… I també en alguns animals salvatges i zoològics o centres similars.

Satisfet de les coses que hi he après que em serviran tant de cara als meus gossos, com ara també de cara a l’etologia, ensinistrament, i, fins i tot, a la Teràpia Assistida amb Gossos.

Deixeu un comentari

Scroll to Top