Activitats amb gossos AFAPAC

Activitat de Canoteràpia a la Trobada de l'AFAPAC 2019 amb la Cendra i la Sínia (Gos d'Atura Català)

El passat dissabte, dia 6 de juliol 2019, vam ser a Tordera (Maresme) a la trobada anual de l’AFAPAC (Associació de Familiars i Afectats per Patologies del Creixement). Ja és la tercera edició que hi assistim com a associats, però en aquesta edició hi vam participar fent una de les activitats de la Trobada.

I això ve d’una conversa informal amb en Jordi Cases, el President de l’AFAPAC, que vam estar parlant de les activitats terapèutiques amb gossos que realitzem, i temps enrere li vaig proposar que en alguna trobada de l’AFAPAC podríem fer alguna activitat pels nens i nenes. I en aquest cas, al ser-ne socis i familiars afectats, ho faríem gratuïtament en forma de voluntariat. Els hi va semblar molt bé, així que unes setmanes abans de la Trobada en Jordi em va trucar i em va dir si enguany a més a més d’anar a la Trobada, hi podríem fer una activitat amb els gossos. Li vaig dir que sí. Així que el dissabte vam enganxar el remolc amb els obstacles de mini-agility, i juntament amb la Cendra i la Sínia (gosses d’atura català), ens en vam anar tota la família cap a Tordera.

Tot i que feia molta xafogor vam trobar una bona ombra al camp de futbol de gespa artificial. Així que havent dinat vam fer una exhibició de mini-agility infantil amb la participació dels nens i nenes de la trobada de l’AFAPAC

Va anar tot molt bé, la Cendra i la Sínia, dues gosses ja contrastades i molt habituades a fer aquest tipus d’activita, van respondre molt bé tot i la calor. I els nens i nenes també, i ens sembla que s’ho van passar molt bé! De la qual cosa ens n’alegrem molt!

Activitat de Canoteràpia a la Trobada de l'AFAPAC 2019 amb la Cendra i la Sínia (Gos d'Atura Català)
Activitat de Canoteràpia amb Gos d’Atura Català a la Trobada de l’AFAPAC 2019

Deixeu un comentari

Scroll to Top