Àngel Casellas conferència a la Universitat de Vic

Àngel Casellas Conferència Canoteràpia a la Universitat de Vic

El dimarts, dia 17 d’octubre 2017 vam fer una conferència sobre la Teràpia Assistida amb Gossos, la Canoteràpia. als estudiants d’últim curs del Grau de Teràpia Ocupacional de la Universitat de Vic

La Conferència va durar unes dues hores, i s’hi va transmetre alguns conceptes com la definició i història de la Zooteràpia; que es remunta fins a l’època antiga, quan els grecs ja utilitzaven gossos en els seus temples de curació. Fins a l’actualitat, quan sembla que la Teràpia Assistida amb Animals de Companyia està a l’alça.

També vam parlar més específicament dels gossos. Quin comportament pot tenir, i no pot tenir, un gos de teràpia. Alguns conceptes claus com ara la socialització, l’ensinistrament continuat, prevenció de problemes de comportament, etc.

I fins i tot vam transmetre algunes activitats que es poden fer en canoteràpia. Objectius, els seus beneficis, etc. Així com quines característiques ha de complir un zooterapeuta.

Finalment, vam fer difusió de l’enllaç del web de l’Associació Catalana de Zooteràpia, la Fundació Affinity, i el CETAC pels alumnes que volguessin informar-se o formar-se sobre el món de la Zooteràpia en general, i la canoteràpia en particular.

Àngel Casellas Conferència Canoteràpia a la Universitat de Vic
Àngel Casellas Conferència Canoteràpia UVIC

Només ens queda agrair a la Mireia Roca, del Centre de Teràpia Infantil La Mainada, de Vic, per haver pensat amb nosaltres per realitzar aquesta xerrada. I a la Universitat de Vic també, per acceptar la proposta.

Si voleu saber més sobre la canoteràpia, us convidem a visitar la nostra secció del web: https://www.gosllucanes.com/category/terapia-assistida-amb-gossos/

Deixeu un comentari

Scroll to Top