La canoteràpia de l’Àngel Casellas i els seus gossos al 9nou

El poder dels gossos - canoteràpia al Lluçanès

El dilluns 8 de gener 2017 ha sortit publicat un article anomenat “el poder dels gossos”, fet per la periodista Anna Gorchs, a l’espai Lluçanès, de la secció comarcal d’Osona i el Ripollès, del 9nou.cat

L’article és sobre les activitats de canoteràpia que l’Àngel Casellas i els seus gossos fan al Lluçanès. I sobretot, tal i com ja intueix el títol (molt ben trobat, per cert) sobre el Poder dels Gossos. És a dir, la gran influència positiva que tenen els gossos sobre nosaltres. I per això els fa tan indicats per fer activitats terapèutiques. Des de les més lúdiques, com poden ser les activitats d’extraescolars, o els tastets de canoteràpia que hem fet amb nens i nenes de diferents pobles del Lluçanès. Fins a les teràpies més “clíniques” per col·laborar amb altres disciplines per ajudar persones amb dificultats.

De fet el mateix article parla una mica d’algunes d’aquests afectes positius que tenen els gossos sobre nosaltres. Perquè com sempre diem, els gossos no ens jutgen mai per les nostres dificultats o aparença física. Sinó pel que som capaços de transmetre’ls-hi: afecte, seguretat, diversió… Que ells ens retornen amb escreix.

El poder dels gossos - canoteràpia al Lluçanès
El poder dels gossos – canoteràpia al Lluçanès

Agrair a l’Anna Gorchs i al 9 nou per aquest article, així com la molt bona acollida que hem trobat a la majoria de pobles del Lluçanès. Com també la confiança del Consorci del Lluçanès i del Centre Obert de Prats de Lluçanès.

Ens sembla que els nens s’ho han passat molt bé. Jo també estic molt content de poder fer aquestes activitats també a Perafita i a altres pobles del Lluçanès. I puc dir que els gossos que hi han participat també s’ho han passat molt bé: La Cendra i la Sínia, de raça Gos d’Atura Català, i la Lina, de raça Gos de Muntanya dels Pirineus.

El poder dels gossos - canoteràpia al Lluçanès
El poder dels gossos – canoteràpia al Lluçanès

Deixeu un comentari

Scroll to Top