Canoteràpia a les colònies inclusives 2018

Colònies Estiu Mainada 2018 - Canoterapia

A finals de juliol 2018 vam participar, fent activitats terapèutiques amb gos d’atura català i gos de muntanya dels pirineus, a les Colònies 2018 que incloïen nens amb i sense diversitat funcional.

Les colònies es van realitzar al Mas Can Pic de Taradell, a Osona, organitzat i coordinat pel Centre de Mainada Infantil, la Mainada, de Vic. Comptant també amb Sinèrgic (Fisioteràpia, Logopèdia i Psicopedagogia), el Centre de Teràpia Infantil, la Ninaia, i el S.I.R.N.. I per descomptat, un servidor Gos Lluçanès.

Aquesta ha estat la 3a edició en la que hi hem participat, i un altre any més estem molt contents en tots els sentits d’haver-ho fet. És un honor treballar al costat d’aquests professionals i voluntaris compartint vivències i compartint informació i formació.

Nosaltres en concret hi vam participar amb la “Cendra” Déja-Vu de Bellagosca, de raça Gos d’Atura Català. I la Lina de la Borda d’Urtx, Gos de Muntanya dels Pirineus. L’any anterior també hi vam participar amb la Sínia des Lluçanès, de raça Gos d’Atura Català, però enguany estava de baixa per maternitat.

Deixeu un comentari

Scroll to Top