Crònica de la canoteràpia del nadal 2017 a la Mainada

Ja han passat unes quantes setmanes però igualment ens ve de gust fer aquesta crònica sobre les sessions de canoteràpia que vam fer al Centre de Teràpia Infantil La Mainada, de Vic (Osona), entre el desembre 2017 i gener 2018, en motiu del Casal de Nadal que organitzen a la Mainada.

Hi vam anar amb dos gossos d’atura català, la “Cendra” Déja-vu de Bellagosca, i la seva filla, la Sínia des Lluçanès. I també amb la Lina de la Borda d’Urtx, una gossa de muntanya dels pirineus.

Hi vam fer diverses activitats relacionades amb el contacte, l’afecte, la motricitat, la motivació, el respecte, activitats físiques, reforç de l’autoestima… I en vam fer algunes de noves, doncs alguns dels nens i nenes de La Mainada ja porten fent moltes activitats amb gossos, i amb el nivell que ja tenen amb els gossos de maneig, contacte, indicacions, vincle… Fa que puguem fer activitats més enllà de les habituals. A més a més vam portar un parell d’obstacles nous per fer mini-agility.

Com sempre ens ho vam passar molt bé, els gossos també, i em sembla que els nens també! Només ens queda agrair una vegada més a La Mainada per tornar a comptar amb nosaltres per fer les activitats de canoteràpia. I aquí us adjuntem algunes fotos de l’activitat:

Deixeu un comentari

Scroll to Top