Crònica del Wolrd Dog Show 2022

Àngel Casellas i Duna des Lluçanès - Campiona del mon 2022 i millor Gos d'Atura Català

Del 23 al 26 de juny 2022 es va celebrar el World Dog Show Madrid 2020 (WDS) que degut a la pandèmia del Covid, no s’havia pogut celebrar. Així que vam viatjar de Catalunya fins a la capital d’Espanya per a participar-hi. Ho vam fer amb tres gossos d’atura català: Ch. Ui des Lluçanès, la Duna des Lluçanès i en Plom IV d’Espinavesa.

En Plom i la Duna van participar a totes tres exposicions (Winner, especial CAC i WDS). L’Ui només a la Winner i a la WDS.

Tot seguit us detallem els resultats dels quals n’estem molt contents, i especialment destaquem el resultat de la Duna, que hi esdevingué Campiona del CACIB mundial:

  • A la World Dog Show jutge de Gos d’Atura Català: Enrique Vadillo González.

Duna des Lluçanès: Excel·lent 1a a Classe Oberta Femelles. CAC, CACIB i MILLOR DE RAÇA Gos d’Atura Català! Per tant, Campiona del Món!

Duna des Lluçanès - Campiona del mon 2022 i millor Gos d'Atura Català

Plom IV d’Espinavesa: Excel·lent 2 a Classe Oberta Mascles. RCAC i RCACIB. Per tant, es podria dir que fou Subcampió del Món.

Ch. Ui des Lluçanès: Excel·lent 3er a Classe Campions Mascles

  • A l’Especial CAC. Jutge de Gos d’Atura Català: Adolfo Martínez Noguera.

Duna des Lluçanès: Excel·lent 1a a Classe Oberta Femelles. CAC. Millor Femella.

Plom IV d’Espinavesa: Excel·lent 2on a classe Oberta Mascles. RCAC.

  • A la RSCE Winner International. Jutge de Gos d’Atura Català: Alfonso Castells.

Plom IV d’Espinavesa: Excel·lent 1er a classe Oberta Mascles. CAC.

Duna des Lluçanès: Excel·lent 2ona a Classe Oberta Femelles. RCAC.

Ch. Ui des Lluçanès: Excel·lent 3er a Classe Campions Mascles

No només això, sinó que amb aquests resultats, en Plom i la Duna opten al reconeixement del títol de Campions de l’Estat espanyol 2022, havent complert els requisits per aconseguir el títol, especialment havent aconseguit el CAC i havent sigut els Millors de Raça de les dues últimes Exposicions Monogràfiques de Gos d’Atura Català!

Així doncs, molt contents pels resultats dels nostres gossos, especialment pels d’en Plom i de la Duna, dos gossos molt joves, En Plom encara no té 3 anys, i la Duna encara no tenia 4 anys a la WDS, que degut a la pandèmia i a la nostra situació particular, no han voltat gaires exposicions, i tot i així, han aconseguit grans resultats!

Finalment, i no menys important que els resultats, va ser un cap de setmana molt intents, fins i tot esgotador, però que va quedar àmpliament compensat perquè ens ho vam passar molt bé acompanyats de criadors i amants del gos d’atura català associats al Club del Gos d’Atura Català.

Deixeu un comentari

Scroll to Top