Exhibició canina a Vic (Osona)

Cartell exhibició canina el sucre - Vic - 2022

Aquest dissabte, dia 11 de juny 2022, serem a Vic (Osona), a la festa del barri del Sucre, fent una exhibició de mini-agility infantil amb Gos d’Atura Català i un taller grupal d’Educació Canina Bàsica.

Us adjuntem el cartell i el text que ens ha facilitat la organització del Barri del Sucre de Vic i la botiga especialitzada en gossos i altres animals de companyia, Caukai Vic.

ACTIVITATS CANINES GRATUÏTES A LES FESTES DEL BARRI DEL SUCRE! 🐶Apunta’t a @caukai_vic (botiga, telèfon o Instagram!)  Dues activitats:  ✅Mini agility: activitat per a nenes i nens de 7 a 11 anys, que acompanyaran les gosses entrenades de @gosllucanes pel circuit d’agility! (Places limitades, apunta’t)  ✅TALLER grupal d’educació bàsica canina en el que podreu aprendre i treballar algunes de les pautes bàsiques d’educació canina amb assessorament professional (Places limitades, apunta’t!)  Activitats organitzades en el marc de les festes del barri del @avelsucre i dinamitzades per @gosllucanes  No dubteu a consultar amb Caukai si teniu dubtes!! No us quedeu fora, apunteu-vos i aprofiteu aquesta oportunitat tan xula!

Cartell exhibició canina el sucre - Vic - 2022

Deixeu un comentari

Scroll to Top