Exhibició de mini-agility amb els nens i nenes del Centre Obert de Prats de Lluçanès

El poder dels gossos - canoteràpia al Lluçanès

El passat diumenge, dia 28 de gener 2018, vam fer una exhibició de mini-agility amb Gos d’Atura Català amb els nens i nenes del Centre Obert de Prats de Lluçanès, amb els que hem estat fent un programa de canoteràpia. teràpia assistida amb gossos, aquesta tardor-hivern.

Una de les activitats d’aquesta canoteràpia era el mini-agility. L’agility és un esport que normalment practiquen, fent equip, un gos i el seu guia. El mini-agility és el mateix amb obstacles una mica més petits, la qual cosa és més còmode quan es fa canoteràpia amb nens, a la vegada que fa que els obstacles siguin més fàcils de transportar. Ja que per portar obstacles de mida reglamentària d’agility es necessita un camionet o un remolc gran.

Quan l’Ajuntament de Prats de Lluçanès ens va proposar de fer una exhibició amb els gossos, vam pensar que donar l’opotunitat d’exhibir i demostrar el què havien après els nens i nenes del Centre Obert seria una cosa molt positiva. Els hi vam proposar a l’Ajuntament de Prats i ens van dir que sí. Els hi ho vam proposar als nens i nenes del Centre Obert, i la majoria també s’hi van apuntar. D’altres els hi feia massa vergonya…

El cas és que vam fer l’exhibició a la Plaça de l’Església de Prats de Lluçanès. I penso que va anar molt bé, ens ho vam passar bé nosaltres, els gossos, els nens, el públic… De fet déu n’hi do la gent que s’hi va aplegar a veure l’exhibició dels nens i nenes amb la Cendra, gossa d’atura català, i la seva filla, Sínia, que són els gossos amb els que normalment fem les activiats de mini-agility en canoteràpia. Era especialment bonic i reconfortant quan un dels 11 nens que hi van participar acabava el circuit i el públic l’aplaudia.

Només ens queda agrair a l’Ajuntament de Prats de Lluçanès per pensar amb nosaltres i per facilitar-nos tota la infraestructura. Al Centre Obert per posar-hi totes les facilitats, i també per la seva confiança. Als nens i nenes del Centre Obert que o bé van participar directament, o si més no ens van ajudar a muntar la pista. I també a la Cendra i la Sínia!

Deixeu un comentari

Scroll to Top