Exhibició de mini-agility amb nens i nenes de Perafita i Gos d’Atura Català a la Candelera’18

Taller de canoteràpia Perafita

Del dijous, dia 1 de febrer 2018 al diumenge, dia 4 de febrer’18, a Perafita s’hi celebrava la Candelera! I una de les activitats girava entorn dels gossos, concretament una exhibició de mini-agility amb Gos d’Atura Català amb els nens i nenes de l’extraescolar de Canoteràpia de l’Escola Heurom de Perafita. Aquesta exhibició la vam fer el diumenge, dia 4, el matí. I just ens va anar que s’aguantés el temps durant l’exhibició! Tot i que desgràcia, el diumenge en general va quedar una mica deslluït pel mal temps, va venir molts menys gent que de costum, i a més a més les carreres de cavalls (“corrides” com s’en diu a Perafita) de la tarda es van haver de suspendre.

Com dèiem aquesta exhibició la vam estar preparant amb l’extraescolar de canotoeràpia dels nens i nenes de l’Escola Heurom de Perafita. La qual cosa és especial per nosaltres. Ja que en els últims anys hem realitzat diverses activitats de canoteràpia a la Plana de Vic. I des de la tardor del 2017 que ho estem fent també “a casa”, és a dir, a diversos pobles del Lluçanès. I encara a més a casa, a Perafita mateix!

Tornant a l’exhibició, la veritat és que estic molt content perquè tant els nens i nenes, com la Cendra i la Sínia, els gossos d’atura català amb els que vam fer l’exhibició, ho van fer súper bé! Al principi la mainada tenia una mica de vergonya, especialment quan havien d’explicar els obstacles, però de mica en mica es van oblidar del públic, es van concentrar amb el que estaven fent, i van fer una bona exhibició. I no pas menys important, també cal recalcar no només l’esforç de superació de fer una activitat en públic, sinó el reforç de l’autoestima d’haver-s’ho treballat, i haver-ho fet molt bé! I encara més, l’esforç de muntar, organitzar i tornar desmuntar la pista. Que en bona part va ser una tasca que van realitzar també els nens i nenes mateix.

Tot seguit adjunto el vídeo de l’exhibició gràcies al reportatge (a partir del minut 2:47) que va fer la Televisió del Berguedà:

I si voleu veure tot el reportatge de la Candelera de Perafita 2018, ho podeu fer en aquest enllaç: http://tvbergueda.xiptv.cat/reportatges/capitol/perafita-festa-de-la-candelera-2018

1 comentari a “Exhibició de mini-agility amb nens i nenes de Perafita i Gos d’Atura Català a la Candelera’18”

  1. Pingback: Exhibició de mini-agility a Sant Bartomeu del Grau i crònica de la de Perafita - Gosllucanes

Deixeu un comentari

Scroll to Top