El Gos d’Atura Català amb La Marató de TV3

El passat diumenge, dia 17 de desembre 2017, TV3, la Televisió Nacional de Catalunya, com cada any organitza la Marató amb l’objectiu de recaptar diners per la recerca mèdica. Enguany La Marató estava dedicada a les malalties infeccioses. Val a dir que La Marató de TV3 és un esdeveniment únic al món per la seva dimensió. No només per la quantitat d’euros que s’hi recapten en relació a un país de menys de 10 milions d’habitants. Sinó també per la implicació de la societat catalana. Ja que són centenars els pobles i ciutats de Catalunya que organitzen activitats per La Marató. I també són centenars d’entitats i milers i milers de persones que s’hi involucren de forma totalment altruista per aconseguir diners per la recerca mèdica.

Una d’aquestes entitats va ser el Club del Gos d’Atura Català, que va ser convidat per segon any consecutiu, a la Marató de Vacarisses (al Vallès Occidental), per fer-hi una exhibició d’Agility amb Gos d’Atura Català.

I nosaltres hi vam participar amb les gosses d’atura català: “Cendra” Déja-Vu de Bellagosca i la seva filla Sínia des Lluçanès, que era la seva primera vegada que feia una exhibició d’agility, fora d’activitats de canoteràpia.

A més a més, també hi van participar 3 gossos d’atura català més de casa: la (Greta) Zloty des Lluçanès, en “Dalí” Pla des Lluçanès, i la Gueta des Lluçanès.

El que vam fer va ser un KO d’agility. És a dir, dues pistes en paral·lel, i aviam qui ho feia més ràpid fent bé tots els obstacles.

Moments abans de l’exhibició d’agility amb Gos d’Atura Català de La Marató de TV3

El públic s’ho passà d’allò més bé. Sobretot quan vam demanar, entre la mainada, 16 voluntaris per aguantar el pal que feia de sal. És a dir, els mateixos nens formaven part de l’obstacle. I encara més bé s’ho van passar quan els mateixos nens van poder fer agility amb alguns dels gossos d’atura català que havien participat a l’exhibició.

Ens ho vam passar tots molt bé, vam col·laborar amb la Marató de TV3, vam fer difusió de la nostra extraordinària raça canina autòctona que és el Gos d’Atura Català, i vam estar molt a gust amb tothom. Per tant, un dia rodó!

Deixeu un comentari

Scroll to Top