La Dènia supera amb èxit les proves de comportament i obediència per ser una gossa d’assistència R.E.A.D.

Aquest cap de setmana hem estat a Madrid (Espanya) amb la Dènia de Graselles per passar un exhastiu examen de comportament i obediència per esdevenir un gos de teràpia per nens i nenes amb problemes de lectura i/o trastorns relacionats.

Gos d'Atura Català
Gos d’Atura Català – Dènia

La Dènia ha deixat meravellat als examinadors i l’han elogiat repetidament. La qual cosa fa que estiguem molt contents i orgullosos de la Dènia, dels nostres gossos (la Dènia és filla de la nostra quarta cadellada, el maig del 2006) i del Gos d’Atura Català!

L’objectiu de l’examen és perquè la Dènia formi equip amb l’Àngel Casellas per ajudar a nens i nenes amb problemes de lectura, en un programa que va néixer als estats units ja fa 15 anys i és anomenat R.E.A.D.  (Read Education Assistent Dogs Program). 

2 comentaris a “La Dènia supera amb èxit les proves de comportament i obediència per ser una gossa d’assistència R.E.A.D.”

  1. Pingback: Reportatge TV sobre el Gos d’Atura Català - Criador i divulgador de Gos d'Atura Català | Criador i divulgador de Gos d'Atura Català

  2. Pingback: Casal infantil de Setmana Santa amb gossos, cavalls - Gosllucanes

Deixeu un comentari

Scroll to Top