(III/III) Cap de setmana intents a la Monogràfica del Gos d’Atura Català – Exhibició d’Agility

Gamba des lluçanès - Gos d'Atura Català - agility - fira de sant martirià de banyoles - 2016

Com ja hem explicat a les dues entrades anteriors sobre la Monogràfica del Club del Gos d’Atura Català, la primera sobre l’Exposició morfològica, i l’altra sobre la demostració de treball amb Gos d’Atura Català. El cap de setmana del 17 i 18 de novembre vam estar a Banyoles, a la Fira de Sant Martirà, en motiu de la XXXVII Exposició Monogràfica de Gos d’Atura Català.

La darrera activitat que vam fer va ser una Exhibició d’Agility amb Gos d’Atura Català puntuable pel Campionat d’Agility del Club del Gos d’Atura Català. De fet, el Campionat va de Monogràfica a Monogràfica. És a dir, que a Banyoles s’hi van lliurar els trofeus dels guanyadors de l’any anterior.

En el cas concret de l’exhibició de Banyoles, no hi vam poder participar amb la Dalla, que és la nostra gossa més experimentada pel que fa a l’agility, doncs amb tantes activitats ja no teníem espai per més gossos. Així que ho vam fer amb la Cendra i amb la Gamba. Tanmateix, potser pel cansament de tot el cap de setmana, val a dir que no vam tenir la nostra actuació més lluïda.

De totes maneres, penso que el públic s’ho va passar bé (curiosament, a vegades xalen més quan els gossos no ho fan del tot bé, que no pas quan ho fan perfecte! :-)), i vam fer difusió de la nostra raça canina autòctona, el Gos d’Atura Català, i aquest magnífic esport d’equip persona-gos, que és l’agility.

Deixeu un comentari

Scroll to Top