l’Àngel Casellas a la Xarxa TV

Colònies inclusives La Mainada 2017 - Caniteràpia

El passat diumenge, dia 5 de novembre 2017, vam ser a Olost, en el marc de la Fira Rocaguinarda, convidats per la Xarxa TV que ens va proposar de fer-nos una entrevista per parlar de les activitats que fem des de Gos Lluçanès. El programa 1mon.cat estaven especialment interessats pel tema de la Canoteràpia.

Vam participar a l’entrevista amb la “Cendra” Déja-vu de Bellagosca, de raça Gos d’Atura Català, que és una de les gosses que utilitzem normalment en les nostres activitats de canoteràpia.

A l’entrevista vam fer quatre pinzellades de què fem des de Gos Lluçanès: Teràpia Assistida amb Gossos (Canoteràpia), cria i difusió de Gos d’Atura Català i Ca de Bestiar, Etologia i ensinistrament en positiu, Agility, etc.

Fins i tot vam fer-hi una breu demostració d’una de les activitats de la que més gaudeixen els nens i nenes, que és l’agility. Tot i que l’espai era molt reduït, la Cendra ho va fer molt bé quan li vam dir “hop!” i va saltar una barra que aguantaven les dues presentadores del programa 1mon.cat de la Xarxa TV.

Enllacem al vídeo sencer del programa de la Fira Rocaguinarda d’Olost (nosaltres hi apareixem a partir de l’1 hora i 25 minuts).

Deixeu un comentari

Scroll to Top