Mini-agility infantil amb Gos d’Atura Català a Vic 2019

El passat dissabte a la tarda, dia 15 de juny 2019, vam ser al Barri del Sucre de Vic (Osona) per fer una exhibició de mini-agility amb Gos d’Atura Català amb els nens i nenes del Barri. Fins a 19 nens i nenes van participar a l’exhibició de mini-agility i no només s’ho van passar molt bé, sinó que uns quants dels nens i nenes van superar la por que tenien als gossos.

L’exhibició estava organitzada pels amics de la botiga Terranova CNC 60 de Vic (https://www.facebook.com/Terranovacnc60/).Després de la nostra exhibició els amics de la Unitat Canina de rescat de Tona van fer una exhibició de rescat.

Nosaltres hi vam anar amb la “Cendra” Deja-vu de Bellagosca i la seva filla, la Sínia des Lluçanès que són dues gosses d’atura català molt habituades a fer activitats de canoteràpia amb nens i nenes i van enamorar a petits i grans.

D’altra banda, en diem “mini-agility” perquè els obstacles més grans de l’agility (Rampa, balancí i passarel·la) no són de la mida de competició, sinó que són mida “infantil”, notablement més petits.

Com ja vaig dir a l’exhibició que vam fer l’any passat en motiu de les festes del barri del Sucre, de Vic, agrair a la Lídia i en David, de la botiga Terranova, la seva confiança en nosaltres, i admirar la seva implicació amb el Barri. Són una parella maquíssima i s’esforcen molt amb tot el que fan. Diuen que el Barça és més que un Club. La Botiga Terranova cnc 60 de Vic, també és més que una botiga. Per tant, des d’aquí us animo a visitar-los a l’Eix 11 de Setembre, de Vic. Sempre és un plaer col·laborar amb ells.

Us deixem unes quantes fotos de l’activitat (font de les imatges, Facebook de Terranova CNC 60 de Vic)

Deixeu un comentari

Scroll to Top