Resultats de la 90 exposició internacional canina de l’àrea de Barcelona

El passat 30 de maig 2021 vam participar a la 90 Exposició Internacional Canina d’Òdena. Hi vam participar contents que la Unió Cinòfila de Catalunya escollís un jutge de Club per jutjar el Gos d’Atura Català.

Hi vam participar amb 3 gossos d’atura català. La Duna des Lluçanès, en Ch. Ui des Lluçanès i en Plom IV d’Espinavessa.

Estic content que en Plom (properament penjarem la seva fitxa, de moment n’adjuntem una foto) quedés Excel·lent 1er de la categoria de classe oberta mascles de Gos d’Atura Català, i que a més a més obtingués el CAC.

En Ch. Ui des Lluçanès fou excel·lent 2on a Classe Campions Mascles de Gos d’Atura Català i RCACIB. Comprenc aquesta decisió. Tal i com ens va comentar el jutge, no sabia què fer, doncs tots dos gossos (el primer i el segon classificat) li agradaven molt.

Si, però, que esperàvem millor resultat per la Duna des Lluçanès, venint de ser la millor exemplar (BIS) de la Monogràfica 2019 amb només un any i mig d’edat. I que tant sols dues setmanes abans de la present exposició va ser la millor femella i CACIB de Gos d’Atura Català a la XXIV Exposició Internacional Canina de “Reus”...

Ara bé, res més a dir; respectar la decisió i criteri del jutge, reconèixer que la Duna no estava en el seu millor moment de pèl, i que les tres primeres classificades de Classe Oberta femelles també eren gosses excel·lents.

Deixeu un comentari

Scroll to Top