Resultats dels gossos des Lluçanès a l’Exposició Internacional de Girona’15

El passat cap de setmana del 14 i 15 de març de 2015 vam estar a la XIX Exposició Internacional de Girona 2015. On el Gos d’Atura Català el jutjava la jutgessa especialista Elena Colls.

Estem molt contents dels resultats dels gossos d’atura català des Lluçanès que hi van participar:

La Gamba des Lluçanès va ser Excel·lent 1a a Classe intermitja. I estem molt contents perquè fins ara, en totes les exposicions que ha participat des que va tenir edat per anar-hi, ara fa un any i mig, sempre ha estat la guanyadora de la seva categoria! Una ratxa que sabem que tard o d’hora s’acabarà, però de moment en gaudim… I és que per exemple, la gossa que va quedar 2a a Classe Intermitja, la Rufa de Pastors de Bló (Néta d’en “Dalí” Ch. Pla des Lluçanès) també és extraordinàriament típica! Per tant la sana competència entre aquestes dues gosses extraordinàries està servida, com a mínim, pel que queda d’any!

Gamba des Lluçanès - Gos d'Atura Català
Gamba des Lluçanès – Gos d’Atura Català

També estem molt contents perquè la Gamba va aconseguir el CAC, quedant per davant de les guanyadores de Classe Oberta. CAC imprescindible per aconseguir el Campionat de Catalunya!

I a més a més, a Girona ens van donar el títol del Jove Campió de Catalunya 2014! Que és el nostre Campionat de referència i el que més il·lusió ens fa d’aconseguir.

Gamba - Gos d'Atura Català - Títol Jove Campiona de Catalunya 2014
Gamba des Lluçanès – Gos d’Atura Català – Títol Jove Campiona de Catalunya 2014

Però sobretot, el que més ens reconforta és que tothom remarcava com els hi agradava la Gamba. I això és el que més ens omple d’orgull i pensem que continuem pel bon camí en la cria del Gos d’Atura Català típic, maco, amb bon caràcter… I sense perdre la rusticitat i funcionalitat. Doncs la Gamba comença a fer agility, i tot i que a vegades encara es despista, ho comença a fer bé! I d’altra banda és neboda de la Murla des Lluçanès, una gossa de treball que a mans de l’amic Jesús, treballa molt i molt bé! Per tant, no només és “una cara bonica” 😉

D’altra banda, en “Bruc” Hom des Lluçanès també va esdevenir guanyador mascle de la Classe Intermitja. Quedant per davant d’un altre gos també de molt nivell, de la mateixa casa que la Rufa. I va obtenir la reserva del CAC, que també està molt bé!

Hom des Lluçanès - Gos d'Atura Català
Hom des Lluçanès – Gos d’Atura Català

I també va recollir el títol de Jove Campió (mascle) de Catalunya 2014!

En “Dalí” Ch. Pla des Lluçanès va quedar segon a Classe Campions Mascles, i va obtenir també la Reserva del CACIB.

(Dalí) Pla des Lluçanès - Millor Mascle Argelès-Gazost 2014 - Gos d'Atura Català
(Dalí) Pla des Lluçanès – Gos d’Atura Català

I Finalment la Y-Nyoca des Lluçanès (Filla d’en Jep i la Dalla), no gaire acostumada a les exposicions, va quedar 3era a Classe Oberta Femelles. Però estem contents perquè també és una gossa molt típica.

Deixeu un comentari

Scroll to Top