Resultats Exposició Internacional Canina de Valls 2019

Font de la imatge: facebook de la Unió Cinòfila de Catalunya

El cap de setmana del 26 d’octubre 2019 vam ser a l’Exposició Internacional Canina de Valls (Alt Camp). Organitzat per la Unió Cinòfila de Catalunya. Hi vam participar amb 4 gossos d’atura català, d’un total de 22 gossos inscrits de la nostra raça. De fet, cal destacar que el Gos d’Atura Català va ser la 2a raça més nombrosa de tota l’Exposició!

Estic content amb els resultats, doncs en “Drac” Ui des Lluçanès, fou Exc 1 a Classe Campions Mascles. CACIB. I sobretot, fou el Millor Exemplar de Raça Gos d’Atura Català, segons el jutge Adrián Argente. La qual cosa no era fàcil per l’alta quantitat de gossos i l’alta qualitat morfològica, en general, dels gossos d’atura català que hi van participar. Per tant, un motiu d’orgull.

No només això, en Drac també va ser escollit 3er millor exemplar del grup I, races de pastor. És a dir, va competir amb els millors exemplars de cada raça de pastor de l’Exposició, i quedà 3er. Que no està gens malament, i és una bona manera de donar visibilitat i prestigi al Gos d’Atura Català a nivell cinòfil.

En “Drac” Ui des Lluçanès, 3er millor exemplar del grup I, races de pastor.
Font de la foto: Facebook de la Unió Cinòfila de Catalunya

També estem contents pels resultats de la Duna des Lluçanès. Que amb només 16 mesos d’edat, i participant a classe intermitja, se li atorgà l’excel·lent 1er de la seva categoria, i a més a més guanyà el CAC de les femelles (1 dels 4 punts necessaris per obtenir el Campionat de l’Estat espanyol) i Reserva de CACIB. Sorprès i content!

D’altra banda, en Groc, que era la seva primera exposició (només havia participat al Concurs Monogràfic de Gos d’Atura Català de Vic, a l’abril’19, on fou el millor molt cadell) quedà Excel·lent 2on a Classe Joves Mascles.

I finalment també hi vam participar amb la Ch. Gamba des Lluçanès que quedà excel·lent 2a a Classe Campions Femelles.

Per tant, content i satisfet pels resultats dels nostres gossos d’atura català a l’exposició de Valls. 🙂

Deixeu un comentari

Scroll to Top