Resum Agility i Treball a la Monogràfica Gos d’Atura Català 2019

Tal i com hem explicat anteriorment en aquests articles que adjuntem a continuació, el cap de setmana del 16 i 17 de novembre 2019 vam ser a Banyoles per participar en les activitats de l’Exposició Monogràfica del Gos d’Atura Català.

En aquest article en concret volia parlar una mica de l’agility amb Gos d’Atura Català, i la Demostració de Treball de Gos d’Atura Català i Ovella Ripollesa.

Doncs el diumenge aquestes eres les activitats organitzades pel Club del Gos d’Atura Català.

Vam començar amb l’agility. Nosaltres hi vam participar amb la “Cendra” Deja-vu de Bellagosca, la Sínia des Lluçanès, i la Gamba des Lluçanès.

I a més a més també hi van participar la Yiga des Lluçanès (Ui x Gamba) de l’Àlex. I la “Boira” Wiki des Lluçanès (Dalí x Allegra) de la Conxita i la Núria. Totes dues gosses s’estan iniciant en l’agility.

Vam fer una exhibició senzilla, constava d’uns quants salts i un túnel. Però va anar prou bé. I després vam convidar la canalla a participar-hi. Així com algun gos d’atura català que ho volia provar.

Agility i treball. Font de la imatge: Club del Gos d’Atura Català

Seguidament hi havia la demostració de treball de Gos d’Atura Català i ovella ripollesa. Nosaltres hi vam participar amb la Sínia des Lluçanès . Que compartí la demostració amb 5 gossos més. 1 de Catalunya, la Cuca d’en Josep Maria. 2 del País Valencià, en Panxo i el seu fill Saüc, d’en Juli. I 2 de França, En Xoco de l’Anna i la seva germana Guapa, de la Brigitte.

Després de temps de no practicar gaire, cal dir que l’exhibició de la Sínia no va ser gaire lluïda. Però tot i així, vam poder finalitzar totes les proves de les que constava la demostració: portar el ramat, fer ziga-zaga com si anés per un camí, passar la màniga, posar-les a la cleda, treure-les, i finalment, deixar-les en el punt inicial.

Deixeu un comentari

Scroll to Top