Us presentem la Duna

Duna des Lluçanès - Gos d'Atura Català

Us presentem la Duna des Lluçanès (Hom des Lluçanès x Sínia des Lluçanès). Gossa d’atura català de color pardo, nascuda el juny del 2018.

Duna des Lluçanès - Gos d'Atura Català
Duna des Lluçanès – Gos d’Atura Català

Tot i que és un punt reservada és una gossa amb molt bon caràcter, fins i tot l’estem posant a prova per fer activitats amb persones, des d’activitats terapèutiques amb diversitat funcional, fins a extraescolars i activitats lúdiques.

També és una gossa morfològicament excel·lent. De fet, l’any passat, a la XXXVII Exposició Monogràfica del Gos d’Atura Català va ser la millor molt cadell femella. I a les exposicions estatal i internacional de Martorell (gener 2019) fou la millor cadell de Gos d’Atura Català en ambdues exposicions. No només això, sinó que en l’exposició internacional, fou el millor cadell del grup I, races de pastor. Finalment, fou excel·lent 1a a Classe joves femelles del Concurs monogràfic de Gos d’Atura Català de Vic 2019.

Tot i que la seva mare és una gossa d’atura amb una alta motivació pel treball amb ovelles, de moment la Duna hi mostra interès, però encara no hem aconseguit que tingui ganes de treballar-hi. Però hi som a temps encara… Aviam!

Podeu veure la seva fitxa aquí: https://www.gosllucanes.com/duna-des-llucanes-gos-datura-catala-2/

Finalment dir que com fem amb tots els nostres gossos d’atura català, li hem fet la radiografia de maluc. I AVEPA l’ha valorada amb una “A”, és a dir, la màxima qualificació.

HD/A – AVEPA – Duna des Lluçanès – 2019 – Gos d’Atura Català

No només això, sinó que també li hem fet la ràdiografia de colze, la puntuació, també segons AVEPA ha sigut la més alta: ED/0

ED/0 Duna des Lluçanès
ED/0 – Duna des Lluçanès – AVEPA – 2019 – Gos d’Atura Català

Deixeu un comentari

Scroll to Top