XL MONOGRÀFICA DE GOS D’ATURA CATALÀ

El cap de setmana passat vam ser a Banyoles (Pla de l’Estany – Catalunya) a la XL, és a dir, la 40a Monogràfica del Gos d’Atura Català. Enguany jutjada pel jutge especialista Vicenç Gascó i Correcher.

Al ser un data especial, hi vam participar amb 9 gossos! Dels que en destaquem els següents resultats:

  • GRUP DE CRIA DES LLUÇANÈS: 2on millor grup de cria de l’exposició

Estem molt contents pels resultats d’en Plom, que amb encara no dos anys, ha aconseguit ser el millor exemplar d’una Monogràfica amb més de 60 participants d’un nivell general altíssim!

També vull destacar el cas de la Duna, que va ser la Millor exemplar de la passada Monogràfica (Crònica de la XXXIX Monogràfica de Gos d’Atura Català), tot i que enguany no ha pogut revalidar-ho, estic content de la 3a posició a Classe Oberta Femelles, doncs el jutge va comentar que li agradava molt, però que “li faltava alguna cosa”. Segurament aquesta cosa que li faltava és que havia tingut cadells a finals d’agost, amb la qual cosa no estava en el seu millor moment ni de pèl, ni de pigmentació. Per tant, en aquestes condicions, estic content del resultat de la Duna. Oimés tenint en compte que va quedar per darrera de la Boira, filla del Multi Ch. “Dalí” Pla des Lluçanès, que fou la guanyadora de la Monogràfica 2018, i de la Millor gossa de l’Exposició, que també era una gossa excel·lent. Això i tenint en compte que a la categoria de Classe Oberta Femelles hi havia 17 gosses de molt nivell, estic satisfet també pels resultats concrets de la Duna.

També estic content dels resultats de la resta dels nostres gossos d’atura català, doncs dels 9 que hi portava, 5 van quedar entre els 3 primers classificats.

1 comentari a “XL MONOGRÀFICA DE GOS D’ATURA CATALÀ”

  1. Pingback: Cap de setmana morfològic a Cassà de la Selva – Gos Lluçanès

Deixeu un comentari

Scroll to Top